Accommodatie

Watersportgebied

“de Zuidkaap” is een luxe en modern gebouw dat prachtig is gelegen aan (en deels boven) het Zuidlaardermeer. Dit prachtige meer is naast een rustig watersportgebied, ook een plas met uitzonderlijke natuurwaarde. De mooie grote waterpartij met uniek uitzicht, grote biezenvelden, uitgestrekte polders, en bosrijke omgeving maken het één van de bijzonderste gebieden in Nederland.

De Bloemert

De accommodatie bevindt zich op het Landal Waterpark de Bloemert, wat een verblijft extra aantrekkelijk maakt! Het park heeft onder meer een restaurant, bar, tennisbanen, midgetgolf, partyboten en camping. Natuurlijk kunt u “de Zuidkaap” ook als uitvalsbasis gebruiken voor diverse uitstapjes naar de omliggende dorpen en steden, zoals Zuidlaren, Noordlaren, Assen of Groningen.

De Zuidkaap

De accommodatie biedt plaats aan maximaal 40 personen en beschikt over 10 slaapkamers. Elke kamer bevat 2 stapelbedden, dekbedden en een eigen douche en toilet. Verder vindt u in het gebouw een moderne keuken, een gescheiden spoelkeuken en een ruime recreatiezaal met een prachtig uitzicht over het Zuidlaardermeer. De grote veranda boven het meer biedt u een geweldige beleving van het “wonen aan het water”.