Zakelijk

Vergaderlocatie

Heeft u met een groep een zakelijke bijeenkomst? En wilt u tijdens de vergadering een uitgebreide lunch of na afloop nog blijven hangen voor een gezellige borrel met alle collega’s? Het is allemaal mogelijk. Door de ligging en ultieme rust is de Zuidkaap zeer geschikt voor vergaderingen, trainingen, workshops en bijeenkomsten. De ruime zaal biedt een goede locatie om uw evenement te organiseren voor verschillende groepsgroottes. Wij kunnen op verzoek vele faciliteiten bieden die u noodzakelijk vindt en een programma samenstellen dat aan uw specifieke wensen voldoet.

Bereikbaarheid

De accommodatie is goed bereikbaar en ligt nabij de A28 OF ligt op 10 minuten rijden van de A28. Er is een ruime parkeergelegenheid en ligt op loopafstand van de Zuidkaap. Parkeren is kosteloos.

Ook is de Zuidkaap met het openbaar vervoer bereikbaar. De bushalte ligt op 10 minuten loopafstand. Vanaf het centraal station in Groningen kunt u lijn 51 richting Gieten/Assen via Ommen nemen en stapt u uit bij de halte Tolhuisweg in Midlaren. Vanuit Assen kunt u lijn 51 richting Groningen nemen. Denk hierbij aan dat de bussen alleen overdag en op doordeweekse dagen rijden.

Arrangementen en tarieven

Hieronder vindt u onze tarieven. De arrangementen zijn inclusief koffie, thee en water. Heeft u speciale wensen?
Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag verder over de mogelijkheden.

 

Dagdeel huur van de zaal (ochtend, middag of avond) in overleg
Hele dag  huur van de zaal (van 09:00 tot 22:00) in overleg
Inclusief een uitgebreide lunch in overleg

Daarnaast is het ook mogelijk om na afloop een borrel te houden. De borrel kan aan uw wensen voldoen en zullen we van tevoren de mogelijkheden met u bespreken.
Op aanvraag kunnen wij ook voor u ook de volgende faciliteiten verzorgen.

  • Flip-over
  • Whiteboard
  • Beamer met scherm
  • Snel internet