Het gebouw

Het gebouw

De Zuidkaap is een relatief nieuwe accommodatie dat is gebouwd in het jaar 2004.  Daardoor heeft het gebouw een fris uiterlijk en is voorzien van allerlei gemakken. Het gebouw beschikt over vloerverwarming en goede isolatie. Dit maakt het heerlijk vertoeven in de zomer, maar ook zeker in de koude wintermaanden!

De recreatiezaal

In de zaal is er ruimte om met 40 mensen te kunnen eten aan vijf grote tafels. Daarnaast is de zaal voorzien van een zithoek met tv en ook een muziekinstallatie voor als u zelf muziek wilt afspelen.

De veranda

“de Zuidkaap” heeft een ruime recreatiezaal met een grote ramen en openslaande deuren naar de veranda, waardoor u het ultieme gevoel van “ wonen aan het water” beleeft. Op warme dagen kunt u heerlijk plaats nemen op de veranda die zich boven het water uitstrekt. De veranda heeft een uitgebreid terras met picknicktafels en een grote lounge set met een fantastisch uitzicht, het ultieme vakantiegevoel!

Keuken

De Zuidkaap beschikt over een ruime, moderne (semi-open) keuken waar gemakkelijk voor 40 personen kan worden gekookt. Daarnaast is er een gescheiden spoelkeuken met een professionele vaatwasmachine.

Slaapkamers

Het gebouw beschikt over 10 slaapkamers die allen voorzien zijn van 2 stapelbedden, een vaste wastafel en eigen douche en toilet.